Antenne TV laat zien wat er is
antenne rotterdam

Antenne TV

jfmamjjasond
1610141823273236404549
2711151924283337414650
3812162025293438424751
4913172126303539434852
5223144
week 39 | dinsdag 26 september 2023 04:59 uur | 0 bezoekers

Hervind Jessica

'Hervind je zelf in Tuoro', Italië, oktober 2006... Een film van Monique Sajet. Deze film werd mede mogelijk gemaakt door de st. Butterfly Effect.
Boodschap
Verlies verwerken is aandacht geven aan je innerlijk bewustzijn VERDER GAAN OP EIGEN KRACHT. Zonder bewustzijn zouden we onze gevoelens niet kennen. Bij een verliesverwerking is het kenbaar maken van emoties een belangrijk onderdeel van het proces. Neuroloog Antonio R Damasio zegt in zijn boek Ik voel dus ik ben: "Bewustzijn maakt gevoelens kenbaar en versterkt daardoor de interne invloed van emoties: het laat emoties door bemiddeling van gevoelens doordringen tot het denkproces. Uiteindelijk kan dankzij het bewustzijn elk object of gebeurtenis worden gekend en begrepen. En daardoor versterkt het bewustzijn het vermogen van jou om adaptief te reageren, indachtig de behoeften van jou. Emotie is gericht op het voortbestaan van jou en bewustzijn is dat ook. Mijn ervaring is dat mijn bewustzijn mij mijn verlies in zijn grotere geheel laat aanschouwen. Zoals ik al schreef, de wijzer van de weegschaal slaat eerst naar de negatieve kant uit om via de positieve kant in het midden uit te komen. Leer de positieve kant zien en je zult verbaasd zijn over wat het midden je te bieden heeft. Het gemis blijft maar de harde randen van het niet meer kunnen, het alleen, verlaten en eenzaam voelen gaat over. Door met ons op de reis te gaan kun je in contact komen met jouw eigen innerlijke kracht. De sterke punten van je karakter, je manier van geven en nemen en het inzicht in jouw gehele rouwproces zorgen voor overzicht, rust en acceptatie. De Pure kracht komt aan het licht en je zult een andere jij ervaren."

Filosofie
Onze filosofie is het denken met het voelen te laten samen werken. Als je een moeilijke tijd achter de rug hebt of er nog in zit, ziet de wereld er anders uit dan daarvoor. Door een stap uit je eigen omgeving te zetten en met ons op reis te gaan, zet je de stap naar opening, verdieping en de toekomst. Wanneer je lichaam en geest aandacht geeft ontstaat balans. Ieder mens is uniek in zijn wezen. Iedereen zal deze reis op een eigen wijze beleven. De reis kan voor jou een afronding zijn van een rouw proces of het begin van een nieuwe kijk op het gehele proces.

De zorg die wij bieden is gebaseerd op een holistische visie, de mens als totaal wezen; hart, ziel, lichaam en hoofd. Onze holistische visie gaat ervan uit dat een juiste communicatie met jezelf en met anderen van essentieel belang is. Met de juiste communicatie kom je in je kracht te staan, doordat je totaal wezen wordt gevoed. Hiervoor is nodig:
• Een goede band tussen gevoel en verstand;
• Luister naar de “kosmische” informatie uit water;
• Communiceer met je “tegen-pool” (hemels-aards);
• Durf naar je angsten te kijken.

Gedurende een rouwproces kom je vaak in je verdriet en in je eenzaamheid. Woorden zijn dan vaak te beperkend voor dat wat er is gebeurd. Op zo’n moment is het belangrijk, dat je ook de positieve kant van het verhaal aandacht geeft. Dit moment van “stilstaan” is van belang om je “nieuwe pad” te vinden.

Tijdens de reis van 'Hervind je zelf' zul je op alle vier de lagen individueel gecoached gaan worden. Individueel, omdat een ieder een eigen trillingsniveau, eigen bewustzijnsstadium heeft en een eigen weg heeft om naar volledig bewustzijn te groeien. Eigen ervaringen met het leven in de breedste zin van het woord zullen van belang zijn voor je ontwikkelweg. Kun je een tendens tekenen, wat was positief en wat negatief. Hoe ver slaat de weegschaal door. Inzichten in de ernst van gebeurtenissen zeggen veel over de schok die het voor je teweeg heeft gebracht. Al deze informatie, verkregen middels de juiste communicatie, kunnen jou op jouw nieuwe pad van licht brengen. Stichting Hervind je zelf wil heel graag haar kennis, liefde en wijsheid met je delen.
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "rotterdam video"