Antenne TV laat zien wat er is
antenne rotterdam

Antenne TV

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140
week 9 | donderdag 29 februari 2024 23:01 uur | 2 bezoekersVideo Werkt voor ADP

In Nederland voorziet ADP 1,4 miljoen werknemers iedere maand van hun loonstrook. Van de presentatie in het van Abbenmuseum van hun nieuwste dienst ADP Workforce heeft Video Werkt! een registratie gemaakt.

Welkom bij ADP
Uw mensen bepalen de kwaliteit van de dienstverlening. Dat geldt ook voor ADP. Onze mensen van de afdeling Klantenservice Overheid, Non-profit en Zorg zijn specialisten in payroll en HR met kennis van uw sector en begrip voor uw problematiek. Onze service in combinatie met Workforce, onze oplossing voor strategisch HR management, stelt u in staat het maximale uit uw medewerkers te halen.


Online HR-management Afgestemd op HR-processen binnen uw onderneming
Een moderne P&O-afdeling kan niet zonder een online oplossing voor het vastleggen en beheren van personeelsinformatie. Met het oog op een efficiënte payroll-aansturing natuurlijk, maar ook als stevige basis voor de ontwikkeling en uitvoering van P&O-beleid. ADP biedt oplossingen die volledig zijn toegerust om aan alle denkbare wensen en eisen op HRM-gebied te kunnen voldoen.


Focus op HR-strategie
U kunt zich maximaal toeleggen op waar het écht om draait: het werven en vasthouden van medewerkers en focus op strategisch en tactisch P&O-beleid. Onze oplossingen voor online HR-management gaan uit van de processen binnen uw organisatie. Ze worden eenvoudig afgestemd op uw specifieke bedrijfsomstandigheden, eisen en wensen. Effectief online HR-management in al z’n facetten ligt daarmee binnen handbereik, zeker in combinatie met uitgebreide business intelligence functionaliteit.


Uw HR-processen centraal
Daadwerkelijk het maximale uit uw online HR-management halen, vraagt om doordachte oplossingen van een deskundige en ervaren partner. De oplossingen van ADP voor overheid en non-profit bieden een veelheid aan HR-functionaliteit en uitgebreide mogelijkheden voor rapportage & analyse. Volledig gericht op de relevante workflows en processen binnen uw organisatie zoals: in-, door- en uitstroom, urenadministratie, onkostendeclaratie, verlof, verzuim, personeelsdossier en rapportage & analyse. Deze processen worden volledig administratief en operationeel ondersteund. Wilt u nog verder gaan, dan biedt ADP tal van aanvullende oplossingen bijvoorbeeld op het gebied van Competentiemanagement, Opleidingen en Werving & Selectie en Flexibele Arbeidsvoorwaarden.


Geïntegreerde ESS
ESS, ofwel Employee Self Service, is volledig geïntegreerd. Daarmee geeft u uw medewerkers precies wat ze willen: overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens. Het proces van fiattering en verwerking van personeelsmutaties is eenvoudig en continu te volgen. Alle wijzigingen via Employee Self Service worden na een digitaal akkoord automatisch doorgevoerd in de salaris en personeelsadministratie. Veel dubbel werk wordt met ESS geëlimineerd en tijdrovende administratieve handelingen worden geautomatiseerd. Een intelligente manier van procesondersteuning, die u gegarandeerd een flinke tijdsbesparing oplevert.


Uw voordelen van online HR-management
Gehost of lokaal: aan u de keuze


Gebouwd op basis van proven technology
Zeer compleet met uitgebreide proces- en workflow-ondersteuning
Specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt
Eenvoudig aan te passen aan uw eisen en wensen, door uzelf of door ADP
Uitgebreide mogelijkheden voor ESS/MSS
Volledige service en directe ondersteuning

Outservice
van ADP: de overtreffende trap van service en outsourcing

Online oplossingen van ADP
ADP Workforce De HRM-oplossing om aan alle denkbare wensen en eisen te voldoen.
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "rotterdam video"