Antenne TV laat zien wat er is
antenne rotterdam

Antenne TV

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140
week 17 | donderdag 25 april 2024 07:18 uur | 1 bezoekers



promo uitzending



Stadsinitiatief Luchtsingel
Wat vroeger het bruisende hart vormde van Rotterdam is nu slechts een door achterkanten en leegstand gedomineerde blinde vlek midden in de stad. Hofbogen, Pompenburg, Delftsepoort en Centraal District worden opnieuw met elkaar verbonden door de Luchtsingel: een houten voetgangersbrug, gemaakt voor en door burgers en bedrijven. De Luchtsingel is een ketting van nieuwe plekken: bouwplaatsen worden parken, donkere hoeken worden speelplekken en lege ruimtes transformeren in voorzieningen. De Luchtsingel wordt de nieuwe slagader in het hart van Rotterdam.



Moussi el Kandoussi interviewt Farid Azarkan
Voorzitter van SMN, het samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland. Moussi test of hij nog wel een echte Marokkaan is.



Young Professionals Rotterdam meeting #2
In November 2011 the public private partnership http://www.rotterdam-centraldistrict.nl, responsible for the marketing and promotion of this development area RCD, organized the kick-off for Young Professionals Rotterdam (YPR), the ambitious new inter company network in Rotterdam.



Overschie Weekjournaal 24-02-2012
Het wekelijkse nieuws uit Overschie!



Zichtbare Schakel
De Zichtbare Schakel is een wijkverpleegkundige die u kan helpen bij vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Vragen over chronische ziekte, eenzaamheid, opvoeden of problemen in de woonsituatie: de wijkverpleegkundige biedt een luisterend oor en denkt met u mee om een oplossing te vinden.



Veenman+ vraagt IFFR naar toekomst Drukwerk
Veenman+ is benieuwd hoe de bezoekers van het International Film Festival Rotterdam '12 de toekomst van drukwerk zien!



De windmolen van Proefpark de Punt
Op Proefpark de Punt is een windmolen geplaatst. Zo zorgt Creatief Beheer voor genoeg stroom voor in ieder geval de verlichting van het park. RIWIK Wind Energy BV heeft het open source ontwerp van deze windmolen iets verbeterd en is van plan deze molens te gaan verkopen in Afrika. Het prototype staat sinds kort, hoog in de lucht, op De Punt!

Ondertussen in Rotterdam 21

Videomagazine met in deze aflevering: Stadsinitiatief Luchtsingel, Salahedinne - Moussie el Kandoussie, Young Professionals Rotterdam Meeting #2, Overschie Weekjournaal, Veerkracht Carnisse - Zichtbare Schakel en Bureau Frontlijn, Toekomst van Drukwerk & IFFR'12

 


ONDERTUSSEN IN ROTTERDAM laat zien dat de vele ontwikkelingen in Rotterdam vernieuwing brengt, maar ook strijd. Tussen huidige en nieuwe gebruikers, tussen leefbaarheid en economische ontwikkeling. Dit wordt in beeld gebracht door korte videoreportages waarbij bewoners, bedenkers en beslissers aan bod komen.


Een lokaal tv programma over nieuwe ontwikkelingen in Rotterdam. Er gebeurt veel in Rotterdam. De stad geeft ruimte aan nieuwe ontwikkelingen. Dit videomagazine biedt Rotterdamse instellingen en organisaties de kans om op Rotterdam TV te laten zien wat hun relatie is met deze stad.


Organisaties en instellingen die via videoreportages willen laten zien wat zij bijdragen aan Rotterdam kunnen contact opnemen. Via deze samenwerking wordt er interessante content geproduceerd voor het TV-programma en krijgt de organisatie of instelling een goed gemonteerde korte film voor eigen gebruik, die ook online strategisch is in te zetten, ervoor terug.


Rotterdam TV
elke zondag 22.00 uur
maandag 04.00, 10.00, 16.00 uur http://videowerkt.nl

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "rotterdam video"